Cele mai multe familii curățați periodic toată casa lor: covoare aspirarea, blaturi igienizare, rafturi de praf, și dușuri de spălare și toalete. Dar ceea ce aceste familii nu realizeaza este faptul că locuințele lor nu sunt încă curate. De fapt, ei încă mai adăpostește particule de praf, germeni, alergeni, și alți poluanți!

Aceste contaminanți trage cu urechea în zonele ascunse ale proiecte case ieftine și adânc în covoare și mobilier în cazul în care curățarea de rutină nu se poate ajunge la ele. Dar, cu ajutor de la detergenți profesionali, puteți elimina toate mizeria din proiecte case ieftine, chiar și în greu să ajungă în locuri. Ai casa dvs. de adâncime curățat astăzi pentru a proteja familia și proiecte case ieftine!

constructie-casa-43

Air Duct chimică

Conducte de aer HVAC sunt destul de probabil cele mai murdare loc în proiecte case ieftine, dar deoarece acestea sunt la vedere, nu crezi pentru a le curăța. Ei bine, contempla aceasta: conducte colecta praf, bacterii, mucegai, polen, și murdărie, care este apoi circulat de-a lungul casa dvs. de fiecare dată de încălzire sau de răcire lovituri de sistem în Site Și, aceste particule nu sunt doar neplăcut să se gândească, ele pot, de asemenea,. face familia ta bolnav. Lupte împotriva praful și microbii printr-un periaj profesional conducta de aer. În timp ce ar fi aproape imposibil pentru tine de a curăța bine și în condiții de siguranță conducte ta le societăți profesionale de curatenie canal poate elimina construit murdaria de pe conducte dvs. fără riscul de răspândire ea prin casa. Cei mai multi experti recomanda curatari anuale de canale pentru calitatea optimă a aerului din proiecte case ieftine, asa ca daca a trecut ceva vreme de când conductele voastre au fost curățate nu așteptați nici mai mult. Ia-conducte curățate și de a lua familia ta respire din nou aer curat!

Curatarea a covoarelor

În timp ce aspirarea covor regulat nu elimina o mare cantitate de murdărie și moloz, aspiratoare obișnuiți pur și simplu nu sunt suficient de puternice pentru a pătrunde adânc în fibrele covor. De-a lungul timpului, praf, germeni, și alți poluanți se acumulează în straturile inferioare ale covorului unde vid nu poate ajunge la ele. Așa că, chiar dacă aspira în mod constant, covor dumneavoastră nu devine cu totul curat. Singura soluție este de a avea mocheta curățate profesional. Companii de curatenie folosesc apă supraîncălzită și emulgatori, combinate cu aspiratoare suplimentare puternice pentru a distruge și elimina toate impuritățile din covor. Utilaje lor de specialitate, industrial puterea va ajunge în cazul în care vacuum-ul nu poate: adânc în covor dumneavoastră. Țineți minte că covoare murdare sunt cel mai mare risc pentru copii, care se joaca frecvent pe podea. Mai ales daca aveti copii, este important de a avea covoare curățate anual pentru a preveni resturile și germeni de construirea și pentru a menține familia ta în siguranță.

Curățarea mobilier

Cei mai mulți oameni amintesc în țărână rafturile lor și stergeti lemn, dar ceea ce despre canapea și fotolii ta? Când a fost ultima dată când ați avut curățat tapițerie ta? Chiar lucrurile care vă plac cel mai bine despre tesatura furniturebeautiful, padding gros, curvescan grațioase fi chiar periculoase pentru tine si familia ta. Asta pentru ca mobilier tapitat capcană toate tipurile de particule, de la parul de animale de companie și de polen la bacterii si microbi. Mai presus de toate, constructie unica de lemn, mobilier umplutură, iar textile face practic imposibil să te curăța. Cu toate acestea, nu este o cauză pierdută: multe companii de curățare covor mobilier, de asemenea, curat. Și, pentru că ei sunt profesioniști cu ani de experiență, ei au know-how-ul și aptitudinile necesare pentru a chiar mobilier cea mai delicată în adâncime curat, fără deteriorarea acesteia. Aspiratoare Mobilier utiliza fie o metodă de curățare cu abur similar de curățare covor sau o tehnică curățătorie chimică pentru a slăbi și în condiții de siguranță a elimina de ani de resturi prinse în mobila.

Deși ei trage cu urechea la vedere, contaminanți ascunse în proiecte case ieftine poate fi supuneti familia la un risc de atacuri de alergie, contaminare mucegai, infecții bacteriene, precum si alte riscuri grave de sanatate. Mucegai sau insecte infestări ar putea amenința viabilitatea proiecte case ieftine în sine. Curatare profunda proiecte case ieftine este o metodă de siguranță pentru îndepărtarea germeni nevăzute și de alți poluanți în proiecte case ieftine. Cu o curățare conductă de aer, curatenie, curățenie și mobilier, proiecte case ieftine va fi din nou o casă sănătoasă. Aceasta poate părea ca o calitate de a avea toate aceste zone ale proiecte case ieftine curățate, dar merita în cele din urmă. Ați putea fi chiar posibilitatea de a contacta o firma de curatenie full-service din zona dvs. de a avea întreaga casă profund curățate dintr-o dată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *