În această zi moderne de alimente prelucrate, există atât de multe tipuri de reacţii alergice la diferite tipuri de alimente care sunt în curs de dezvoltare. Unul care este rapid, devenind cea mai comună este, alergie de grâu. De la cuvântul în sine, alergie de grâu este condiţii adverse, care implica sistemul imunitar reacţionează la elemente de proteine găsite în mod natural în grâu. Toată lumea ar desigur, ştiu că grâul este cel mai adesea găsit în pâine mananci.

Acesta este responsabil pentru a face pâine elastică, lipicioase; tort spongios; şi pâine franceză cu cruste crocante. Grâul este substanţa care dă consistenţă care au nevoie de aceste bunătăţi.

Există multe gustos bunatati care contin grau verde. Şi ceea ce o face mai infricosator, este că aproape toţi oamenii trăiesc prin consumul acestora. Şi că este trist, pentru că dacă aveţi alergie la grâu, înseamnă că nu puteţi mânca aceste bunatati prea. Dar reacţiile de alergie la grâu nu se dezvolta numai la consumul de alimente care contin grau verde. Oamenii care sunt de lucru sau sunt în mod constant în contact cu făină de grâu poate deveni, de asemenea, suferinzi. De fapt, ei au risc mai mare de simptome cum ar fi astm profesional, care poate fi declanşată dacă aţi inhala făină de grâu.

Statisticile au arătat că există riscul mai redus în consumatoare de produse alimentare cu proteine de grâu. Aceste produse conţin, de obicei, albumină şi gluten, care sunt derivate din grâu. Majoritatea persoanelor care dezvolta reacţii alergice la grâu au alergii la albumină şi globulina, de asemenea, un derivat de grâu.

grau-verde-27

Dacă o persoană are o alergie la grâu, şi a ingerat grâu particule, pot cu uşurinţă experienţa vărsături şi crampe de stomac. Unele persoane pot dezvolta aceste simptome doar după câteva minute, dar există, de asemenea, cazuri care a spus simptome se manifesta dupa ore. Eczeme şi piele erupţii cutanate sunt simptome, de asemenea, pot apărea cu aceasta alergie specifică.

Alergie de grâu poate fi amenintatoare de viata prea

Se pare ca inhalant alergeni de grâu sunt mai grave, şi poate fi chiar viaţa în pericol, decât alergeni ingerate. Reacţii alergice cauzate de respiraţie în făină de grâu sau orice făină care conţine grâu derivate poate probabil declanşa inima complicaţii în timp ce ei dau dificultăţi de respiraţie extreme persoanelor exercite. Acestea pot fi viaţa în pericol deoarece făină de grâu şi produse cereale cu grâu derivatele au fost un discontinue comune oamenilor dieta astfel că grâul alergii sunt mai dificil de diagnosticat.

Cum de a detecta dacă persoana este un suferind

În cazul în care individul este mănâncă produse alimentare pe bază de grâu ocazional, se poate face un pic mai uşor pentru a face diagnosticul. În cazul în care acestea devin bolnavi sau dezvolta simptome după astfel de ocazie, apoi grâu poate fi un indicator puternic. În cazul în care grau verde este un discontinue regulat la dieta cuiva şi, de asemenea, este în mod constant bolnav după consumul, alergie de grâu ar putea arata mai uşor de a fi diagnosticate.

Cu toate acestea, este mai greu pentru a identifica cauza. În acest moment, cel mai bun mod de a face acest lucru este de a face eliminarea-provocare de testare, metoda de diagnostic alergie mai fiabile.

Dacă alergia este cauzată de consumul de alimente bazate pe grâu bunatati, este mai bine pentru a elimina din dieta. Poate fi deosebit de dificil de un regim de a face, special pentru copiii care nu ştiu cum să înţeleagă conţinutul etichete de produse alimentare pe care le mănâncă, dar există alte alternative le poate da ca gustare alimente care sunt pe baza de soia.

Dacă alergii provin din praf de făină de grâu, este mai bine să păstraţi că persoana din acel mediu unde este făină de grâu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *