Avem nevoie în primul rând pentru a obține unele probleme de anxietate comune din drum. Nu există nici un blestem pe case often la cheie preturi. Agenții imobiliari nu sunt conspira împotriva ta. Pagina de start cumpărătorii nu sunt idioti prost gust. Ei bine, nu toate dintre ele. Dacă sunteți blocat deține casa care nu va vinde, trebuie să existe un motiv identificabile și ar trebui să fie capabil de a afla ce este. Acest lucru este valabil în special în piața imobiliară actuală.

Unică mai mare și cea mai simplă problema la adresa este prețul de acasă. Pur și simplu pune, sunt ești rezonabil atunci când vine vorba de pret? Care sunt comparabile prețurile de vânzare acasă în zona dumneavoastră și cum pretul compara cu vandute case care seamănă cel mai mult starea de a ta? Dacă vi se cere mai mult de case similare, găsirea unui cumpărător va fi dificil. Amintiți-vă, problema este valoarea evaluata, nu ceea ce crezi subiectiv case often la cheie preturi este în valoare.

constructie-casa-43

Un domeniu în care oamenii intra in bucluc se îmbunătățește dincolo de cartierele lor. Acest lucru se întâmplă atunci când urmăresc îmbunătățiri acasă care adauga valoare substanțială pentru case often la cheie preturi, dar nu poate fi susținută de către casele din jur. De exemplu, să presupunem case often la cheie preturi și a celor din jurul totul evaluarea în intervalul de 250.000 dolari la 285.000 dolari. Dacă vă refaceți bucatarii, bai si adaugati un al doilea complet poveste în valoare de 150.00 dolari, dumneavoastră, probabil, cred că case often la cheie preturi ar trebui să fie în valoare de aproximativ 400.000 dolari. Acest lucru este incorect. Nimeni nu este de gând să cumpere o casa 400.000 dolari intr-un cartier 250.000 dolari. Într-o astfel de situație, cel mai bun pariu este să stai la casa si sa se roage cartierul apreciază lungul timpului.

Dacă prețul nu este problema, aveți nevoie pentru a evalua în mod obiectiv cât case often la cheie preturi este diferită de cele din cartier. Cere un agent imobiliar pentru a veni să ia o privire la sugestiile casa si oferta. Dacă tot nu, angaja un evaluator pentru a veni evalua în casă și să acorde o atenție foarte aproape de raport.

În cele din urmă, unul dintre cele mai mari probleme pe care le văd cu case de pe piata este o lipsă de farmec. Poate suna superficial, dar vrei un potențial cumpărător să fie în măsură să se vadă în casă. Nu benzi din obiecte personale sau fermecătoare. În schimb, se adaugă flori cu un parfum frumos, plante și așa mai departe. Cumpărători sunt în căutarea pentru o casă frumoasă, nu un set de camere de spital.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *