Statisticile guvernamentale arată că 60% din spargeri de pe case echipate cu alarme antiefractie sunt în pretenții, ceea ce demonstrează că pot acționa ca un factor de descurajare util în cele mai multe cazuri. Hoti au tendința de a căuta ținte mai puțin provocatoare decât case dotate cu o alarmă.

Alegerea sistemului de drept securitate acasă poate fi sarcină copleșitoare, mai ales dacă nu ați familiarizat cu elementele de bază. Cu toate acestea, va trebui să verificați mai întâi că securitatea generală a casa ta este luată de îngrijire de, iar apoi ia în considerare situația de casa ta și statisticile criminalității din zona dvs. locale. O alarmă antifurt poate fi o necesitate sau să ofere o garanție suplimentară și liniște sufletească, știind că ați făcut cele mai bune dvs. pentru a asigura protecția casa ta și de familie.

Sursa: http://www.securitatesisupraveghere.ro

Cât de Securitate am nevoie?

Sisteme de securitate ar trebui să fie proiectate pentru a vă oferi o combinație de parametru și protecție interior care pot include senzori pentru uși și ferestre, pauza de acoperire sticlă, detectoare de miscare, si de protectie impotriva incendiilor. Pe baza caracteristicilor de proprietate protejată, add-on de protecție poate fi instalat pentru a satisface nevoile de proprietate specifice.

alarma-securitate-32

Dacă sunteți un utilizator neexperimentat sistem de securitate, ar putea fi valoros să ia în considerare nevoia de un sistem de camere video de securitate.

Tipuri de sisteme de

Hard Wire + prezent, sistemele de securitate au devenit mai importante ca niciodată înainte. Protejarea activelor și de a asigura intimitate a devenit de o importanță capitală pentru proprietarii de case. Tehnologia de azi ofera o multime de flexibilitate atunci când vine vorba de sisteme de alarmă, care să permită accesul tuturor la această formă de bază de protecție.

Wireless – sisteme de securitate acasă wireless sunt câștigă popularitate, ca oamenii vor să facă departe cu operațiunile de cablare complicate și confuze. În aceste sisteme fără fir, baterii panouri de comandă utilizare a frecvențelor undelor radio existente, pentru a permite operarea și întreținerea sistemului de alarmă ușor. Mai mult decât atât, în aceste zile, alarme efractie sunt adaptate pentru a se potrivi de apartamente, precum și case particulare.

Detectare

Cele mai multe sisteme de alarmă au cel puțin două tipuri de dispozitive de detectare. Cele mai frecvent utilizate sunt cele de: –

Magnetice Contacte + contacte magnetice constau dintr-o magnet fixat la partea de deschidere a unei uși sau ferestre și un comutator montat pe cadru. Când cele două părți sunt separate (usa sau fereastra este deschisă), alarma este activată.

Pasive Receptoare infra-rosu – denumit în mod obișnuit ca Pirs, pasive Receptoare infra-rosu sunt în general prevăzute în colțul unei camere și căutați pentru schimbările de temperatură, cum ar fi căldura corpului un intrus lui.

Monitorizate Sisteme de Securitate Acasa

Componente și servicii efective variază, de obicei, în diferite companii, dar aici este o imagine de ansamblu a componentelor și serviciile vă puteți aștepta pentru a obține de la un sistem de securitate acasă.

Stații de comandă: Diferiți furnizori de servicii se referă la stația de comandă de diferite denumiri, de exemplu, Alarme Mare o numește o “stație de comandă”, ADT se referă la ea ca o “touchpad”, și Brinks o numește o “tastatura”. Din acest punct comandă, sistemul poate fi armat sau dezarmat, ajutor poate fi chemat, și avertismente pot fi date altora in casa cu ajutorul unui dispozitiv, cum ar fi un fluier, corn, gardină sau un articol similar. Puteți obține, de asemenea, mai mult de o stație sau tastatura instalate, cum ar fi unul în zona de living și unul în dormitor.

Usi si ferestre Senzori: În ceea ce privește funcționalitatea și ușurința de utilizare, senzori pentru uși și ferestre sunt dispozitive simple, dar atunci când le achiziționeze la un moment dat, costul lor poate adăuga până la o sumă semnificativă. Companiile de securitate Acasă și alți furnizori de a câștiga bani prin furnizarea de servicii lunare de monitorizare; aceste companii cumpara articole ca acestea în vrac, și la prețuri en-gros, care sunt mult mai mici decât prețul oferit pentru populația generală. Ca atare, este de multe ori mai sensibil pentru a achiziționa un pachet de instalare, spre deosebire de cumpararea componente individuale, una la un moment dat.

Detectoare de mișcare: detectoare de mișcare pot fi folosite pentru a detecta prezența unui intrus și activa alarme sau convoca de ajutor.

Telecomenzi: În plus față de stația de comandă, tastatura, touchpad-ul sau, in mai multe sisteme includ un dispozitiv la distanță pe care le poate efectua cu tine. Acestea variază de la unități mici adecvate pentru a fi transportate pe o breloc pentru unități mai mari care urmează a fi efectuată în termen de casa ta.

Senzori: Nu sunt disponibile senzori pentru a detecta foc, de căldură, umiditate, monoxid de carbon, sticla de rupere și flex.

Alarme si alte dispozitive de avertizare: vechi familiar “alarma” a devenit aproape un Passi. Puteți obține Clopote, sirene, lumini stroboscopice și chiar să vă avertizeze de break-in-uri sau alte situații de urgență.

Camere de securitate: Camere de supraveghere video nu sunt un includere standard, în sisteme de securitate naționale care fac parte din segmentul de preț mediu. Ele sunt, totuși, disponibil ca o opțiune de securitate add-on.

Alarmă Company controlul și Alarme Administrație

Există unele companii de alarmă fără scrupule, care s-ar putea spune ca sunt poliție aprobate sau că poliția va răspunde automat când alarma este activată. Feriți-vă de astfel de povești, și verificați întotdeauna cu secția locală de poliție și de a obține cel puțin trei oferte competitive înainte de a investi într-un sistem de securitate acasă. Dacă contactat prin telefon, nu divulga detalii cu privire la aranjamentele de securitate. Asigurați-vă că alarma instalate este montat și întreținut conform specificațiilor standard britanice. Standardele ar trebui să caute sunt: ​​BS4737 pentru alarme cu fir și fără fir BS6799 pentru alarme. Companiile ar trebui să ofere un serviciu de 24 de ore, împreună cu un răspuns 4 oră garantat pentru apeluri de urgență-out.

Cele mai frecvente sistemelor de securitate este tradiționale “clopotele doar” de sistem. Când montate profesional, acestea costa in jur de 500, plus alte 65 pe an pentru un contract de întreținere.

Asociatia Industriei de Securitate britanic (BSIA) sugerează că gospodari folosi o companie de instalare alarmă profesionala înregistrat cu o poliție recunoscut “alarmă inspectorat.” Adresați-vă pentru documentele de înregistrare ale companiei de securitate, iar uita-te pentru următorul acreditare:

INS (Inspectoratul Național de Securitate)

NACOSS (Consiliul Național de aprobare pentru sisteme de securitate)

ICON (un sistem de aprobare a alerga de INS)

SSAIB (Sisteme de Securitate și Alarme Consiliul de inspecție)

Arbitraj asemenea, sugereaza ca gospodari vorbesc numai de instalatori care oferă un studiu gratuit și citat scris fără obligații, și întoarce companiile care încearcă să-i șocheze cu povești sau statistici despre furt. Spargerile sunt mai putin frecvente decat majoritatea oamenilor cred și atacuri violente asupra oamenilor din casele lor sunt extrem de rare. Tu ar trebui să ia în considerare raportare orice companii care folosesc tactici de șoc la standardele de poliție sau de tranzacționare locale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *