Există mai multe avantaje la instalarea unui centrale termice vaillant cu mai multe zone, mai degrabă decât o singură buclă zonă, care ruleaza casa gaura pe o termostat.

Mai întâi de toate, un sistem zonă unică va permite doar vă pentru a ridica sau coborî temperatura de acasa tot la once.There este nici o mângâiere aici dacă mai multe persoane ar dori camere la diferite temperaturi, este imposibil de realizat.

Sisteme de apă caldă din zona Multi ne permit să instalați un termostat oriunde am dori și apoi conectați radiația în acest domeniu și numai acest domeniu a la propria sa termostat.

Acest lucru se repetă în întreaga casă cu cât mai multe zone ca vrem. Fiecare zonă va avea o linie de alimentare care iese din centrală și trece prin radiația din zona respectivă și apoi înapoi la cazan. Distribuitoare va fi construit la cazanul cu suficient tee pentru a găzdui cât vreodată zone de multe s-ar putea avea.

centrala-termica-4

Multe componente sunt, de asemenea, instalate în fiecare buclă și mai multe piese de echipament care sunt comune la orice sistem. Mai jos este o listă de elemente care ar fi comune pentru fiecare zonă într-un centrale termice vaillant a apei calde pe mai multe zone;

Mai jos este o listă de componente gasite in toate sistemele de încălzire a apei calde hidronice;

OK deci acum stii ce ai nevoie pentru a avea o zonă fierbinte sistem multi de încălzire a apei, ce zici de un pic despre modul în care acestea funcționează? Vom începe de la cazanul în care totul începe.

Primul lucru care se întâmplă atunci când termostatul cere căldură în orice zonă, este să apeși pe trecerea releu este cu fir de. Acest releu, la rândul său, solicită în cazane ta. Incendiile de cazan. Asta în cazul în care totul începe și ca cazanul începe să încălzească apa câteva alte lucruri se alăture și se amestecă.

Releu solicită, de asemenea pompa de circulație respectiv pentru zona care a chemat. Acest lucru face ca pompa haide și apă începe să circule din cazan și prin radiația în camera în care are apelul.

Cazanul nu va fierbe apa, cum ar fi asumată de nume, ruleaza doar până la aproximativ 200 de grade și se oprește. Există o limită de mare tăiată fir în, pentru a face acest lucru la creșterea temperaturii.

Whenthe temperatură în boilergets la mare de referință limită, oprește, ajungând în standby. În așteptare pentru temperatura pentru a merge în jos. Acum, de ce ar merge temperatura jos? Deoarece pompa de circulație este încă în desfășurare și transferul apa încălzită prin radiația astfel faptul că zona de convecție processcan căldură cameră. Apa apoi se întoarce la cazan pentru a obține reîncălzită și această acțiune va determina temperatura cazanului. să scadă și să aducă pe cazan la tăiat scăzut de la punctul stabilit.

Toate acestea se întâmplă în mod automat și continuu cu cabluri de joasă tensiune provenind de la dvs. mai multe termostate la distanță oriunde s-ar fi la cazan.

Am legat componentele de mai sus pentru a articole detaliate despre fiecare component. Am, de asemenea, o bibliotecă vastă de articole de încălzire referitoare aici la informatii Barrel. Vă rugăm să nu ezitați să răsfoiți profilul meu de utilizator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *