Wood, materia primă natural folosit de primitiv omenirii de a face forme brute de mobilier este considerat în continuare ca cel mai bun în acest scop. Fie că este antic sau modern, din lemn mobilier IMPART grad de confort și lux.

Secretul longevitatii de montare mobila este menținerea de protecție. Dacă nu se menține cu grijă, montare mobila va ceda să poarte, condițiile meteorologice și de rupere a obține decăzut. Prin urmare, este important să se aibă grijă de scumpe piese de montare mobila și să le supună curățarea periodică.

mobilier-dormitor-22

Praful este una din cauzele majore de degradare. Prăfuire regulată va trebui să fie făcut pentru a preveni formarea de cruste pe suprafețele. Praful acumulat, se amesteca cu umezeala din atmosfera, pentru a forma astfel de depozite. Folosiți haine întotdeauna uscate la praf mobila. Pentru a îndepărta petele utiliza haine umede, dacă este necesar, dar ar trebui să fie evitate hainele ude sau burete. Umiditatea este o altă condiție care provoacă deteriorarea calității de montare mobila. La fel de dăunător este uscăciune excesivă în atmosferă. Prin urmare, este recomandabil să se folosească umidificator sau dezumidificator pentru a reglementa starea aerul din încăpere. Curățare în vid este o opțiune mai bună pentru a curăța mobila. Trebuie evitată Expunerea la lumina directă a soarelui, căldură sau rece. Dar o bună ventilație este o condiție.

Consultați distribuitorul sau producătorul cu privire la materialul de curățare, lustruire sau uleiul care urmează să fie utilizate în procesul de întreținere. Este mai bine să dea de acoperire preventiv dată în trei sau patru luni. Acesta poate fi ulei, lac, vopsea sau poliuretan in functie de calitatea sau finisajul de montare mobila. Pentru a decide tipul de înveliș protector, poate fi adoptat un test simplu. Frecați ulei de in intr-un loc discret de mobilier. În cazul în care suprafața absoarbe uleiul, atunci ar trebui să se acorde un finisaj de ulei. Finisaje mai dure, cum ar fi lac sau poliuretan pot fi identificate cu ușurință.

În caz de scurgeri sau de alimente sau băuturi, ștergeți-l imediat, cu îmbrăca moale și uscată. În cazul în care lumânare de ceară cade pe suprafața, așteptați până se răcește în jos și apoi racla ușor. Petele dificile pot fi îndepărtate prin frecare cu tampoane abrazive fine și ștergerea petele cu ulei de gătit.

Periodicitatea de strat protector de ulei sau poloneză trebuie să fie decis în funcție de calitatea finisajului de lemn și de condițiile climatice ale locului. Mobilier de exterior din lemn pot fi spălate cu apă și săpun pentru a îndepărta praful acumulat sau murdărie. În timpul iernii și în anotimpurile ploioase muta mobilierul de lemn într-o zonă acoperită. Nu utilizați niciodată acoperă ca umezeala prins în interiorul va duce la deteriorarea lemnului.

Care ar trebui să fie luate pentru a nu permite alimente sau băuturi să se extindă sau curge pe suprafața lemnului. Folosește roller-coastere absorbante. Evitați roller-coastere din metal, deoarece acestea pot zgâria suprafețele lustruite. Continuarea utilizării pieselor poate cauza spasme si parauri pe termen lung. Înăsprirea ocazională a suruburi, piulite si bolturi la nivelul articulațiilor este necesar. Starea de fixare este de asemenea, să fie verificată periodic. Pe cât posibil, nu trageți mobilierul în timp ce le schimba. Amintiți-vă că mobilierul de lemn prețios pot fi păstrate pentru posteritate ca o moștenire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *