In epoca de super-magazine de tip boutique, comparativ cu omul medie este la o pierdere. El vrea să arate bine. El vrea să fie Dapper. El vrea să transpira încredere și făli cu fiecare flex de bicepsul, dar când el poartă tricoul greșit a pierdut. Astăzi, voi demitizeze jocul de polo și arată tuturor oamenilor ceea ce ei ar trebui să fie purtand pe o zi de vară călduroasă lui. Dar mai întâi să răspundă la această întrebare, de ce polos uzura?

Ei sunt cea mai sexy camasa un tip poate purta. Acestea subliniază cele mai bune atribute fizice ale unui om bine tonifiat și îi permit să se uite la moda înainte într-un timp în care butoni barbati albe, blugi skinny prea și aspectul hipster temut se execută agresiv. polos sunt întotdeauna adecvate, fără a fi prea casual sau elegant prea. Ca Goldilocks și cei trei ursi un tricou cu guler bine plasată este tocmai potrivit pentru orice om. Dar care ar trebui să poarte cămașă? Care oferă cea mai bună tăiat pentru corpul tău și semnalează lumii că ar trebui să fie luate în serios. Ei bine, dulap fiecare om ar trebui să aibă cel puțin trei branduri aceste.

butoni-camasa-44

1. lânii de aur Brooks Brother. Acesta este cel mai tradițional Polo din America. Este întotdeauna clasic, atemporal și adaugă un nivel de sofisticare pentru garderoba ta. Vă sugerez deține cel puțin două în culori clasice, cum ar fi rosu, negru, alb, verde sau bleumarin. Încercați să stau cu reducerea clasic, dar vă rugăm să rețineți Brothers Brooks a trimis, de asemenea, o reducere subțire uimitor, care va prezenta fizicul tau muscular la lume. Brooks Brothers lână de aur este un clasic american care fiecare om ar trebui să dețină.

2. Polo de Ralph Lauren este discontinue din zilele care fiecare om ar trebui să dețină. Ponei pe sânul stâng afirmă că ești un adevărat jucător în jocul vietii. Este BMW de nișă ea lui, simplu, bine conceput și vizibil fără a fi ostentative. Dintr-o zi pe terenul de golf de comisioane de funcționare sau dans într-un club de noapte acest tricou puteti absolut oriunde. Acceptate de ambele rapperi și brokeri de stradă perete. Marca semnatura Ralph Lauren este cel mai versatil de butoni barbati polo. Dacă aveți bani sugerez cumpararea patru la cinci în culori diferite și modele. Acest brand vă va duce oriunde vrei să fii.

3. dungat Polo de Sud Tide. Da, acest lucru este cel mai scump tricou pe listă, dar valul de sud a produs o potrivire ca nimeni altul. Acesta este regele de butoni barbati polo, deoarece perechi de confort cu stil, care va pune garderoba dvs. de mai sus de restul. Nu toată lumea poartă valul de sud, dar dacă faci se spune că ești o) de a face bine b) consciousof în căutarea de bine și c) dispuși să plătească pentru calitate. Acest tricou polo sunt făcute pentru a fi purtate în pasteluri și culori preppy din sud. Este un tricou polo a însemnat pentru tânărul antreprenor, colegiu frăției steaua, tatăl care face șase cifre. Mareea de Sud este cel mai bun tricou polo orice om va detine vreodata.

Deci nu-l ai. Nu fi timid, papură afară și magazin. Tu închis trebuie să conțină cel puțin șapte butoni barbati polo. Ei te pus deoparte și arată lumii că ești om de avere și modă gust înainte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *